06-1-227-7076
06-20-933-9821 | 06-70-771-5761
1222 Budapest, Borkő utca 7/a.
info@kamanautoszerviz.hu
Kámán autószervíz

Autójavítás

ÁLLAPOTVIZSGÁLAT AUTÓVÁSÁRLÁS ELŐTT

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani szolgáltatásunkat, melyet új autó vásárlása előtt vehet igénybe. Segítünk Önnek, hogy megtudja, milyen állapotban van a kiszemelt gépkocsi. Amennyiben úgy gondolja, hogy megtalálta a megfelelő autót, és elhozza hozzánk, megvizsgáljuk annak műszaki állapotát. Ezután a feltárt hibák ismeretében, könnyebben dönthet a gépkocsi kiválasztásában. A megvásárolt gépjármű eredetiségvizsgálatát szintén kérheti szervizünkben.

Autójavítónk márkafüggetlen szervizként vállalja személy- és kisteherautók szervizelését, különös tekintettel Opel, Ford, Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, Toyota, Volvo személygépkocsikra.

Általános állapotfelmérés keretében tájékoztatjuk a gépkocsi műszaki állapotáról, illetve, ha hibát észleltünk, ajánlatot adunk a várható javítási- és anyagköltségre. Lehetséges, hogy konkrét problémával fordul hozzánk, ekkor célirányosan vizsgáljuk az autót, és elmondjuk miképp tudjuk megoldani a hibát.

Általános karbantartást évente egyszer vagy 10-15.000 km-es futásteljesítményt követően szükséges végezni a gépjárműveken. Az olajcsere, illetve a szűrők rendszeres cseréje garantálja a gépkocsik hosszú élettartamát. Az évszak szerinti felkészítés, úgymint a hűtőfolyadék, ablakmosó folyadék, gumik állapotának ellenőrzése és cseréje, légkondicionáló tisztítása; futómű alkatrészek felülvizsgálata, mind szükséges velejárói a gépkocsi használatnak.

A rendszeres időszakos szervizeken túl, elengedhetetlen nagyszervizeket is végezni az autókon. A gépkocsi vezérlésének ellenőrzése, szíjak cseréje típusonként különböző, de elvégzése létfontosságú, ha továbbra is megbízható autót szeretne vezetni.

Rendszeres használatnál az alkatrészek kopnak: a fékek, gömbfejek, lengőkarok, csapágyak, rugók elhasználódnak, ilyenkor muszáj cserélni őket.

AUTÓ HÁZTÓL-HÁZIG

Kényelmesen szeretné intézni az autójavítást! Elfoglalt, és a munkabeosztása miatt nem tudja elhozni szervizünkbe autóját. Kérje kollégáinktól Háztól-házig szolgáltatásunkat. A XXII. kerületben lakó/dolgozó ügyfeleink autóját ingyenesen hozzuk - szervizeljük - visszavisszük. Amennyiben a XXII. kerületen kívül szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.